Säljkoordinator

Written by Lars Hörbo on . Posted in Aktuellt, Driftinformation, Lediga jobb

Österlens Kraft AB är ett lokalt, komplett energiföretag med verksamhet inom elnät, elhandel, fjärrvärme och Kabel-TV/Bredband. Vi ägs av en ekonomisk förening.  För närvarande är vi sexton personer anställda i företaget som omsätter ca 120 MSEK/år.  Vi strävar efter att ge våra kunder snabb god service, vilket vi uppnår via våra medarbetares engagemang och smidighet.

Dotterbolaget Österlens Kraft Försäljnings AB har bedrivit elhandel i egen regi sedan avregleringen 1996. Vi har i dagsläget ca 7 000 kunder, de flesta i närliggande kommuner. Vi samarbetar med ett större företag för inköp men sätter själva våra priser.

Vi vill nu öka vårt fokus på att serva och värva nya kunder. Därför tillsätter vi en tjänst som

Säljkoordinator

Som sådan kommer du bland annat att:

  • Ansvara för och utveckla vår elhandel.
  • Inhandla och prissätta våra elhandelsprodukter.
  • Utfärda offerter i alla verksamheter, självständigt eller i samarbete med verksamhetsansvariga.
  • Ta emot beställningar, registrera och följa upp ärenden.
  • Som en del i vår kundtjänst ge service och rådgivning till kunder både via telefon och vid besök.
  • Ansvara för marknadsföring och kundaktiviteter.
  • Ansvara för informationen på vår hemsida och i övriga sociala medier.
  • Vara en intern resurs i administrativa uppgifter.

Erfarenhet av säljarbete ett måste och branschkunskap självklart meriterande. Du måste kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska samt kunna hantera flera arbetsuppgifter parallellt.

Stor vikt sätts på dina personliga egenskaper som stresstålighet, laganda och samarbetsförmåga.

Tjänsten är på heltid och placeringen är i Simrishamn. Fast månadslön.

Österlens Kraft erbjuder dig ett spännande och mångsidigt jobb med hög grad av frihet under ansvar. Du kommer att jobba i en verksamhet som satsar på framtiden genom utveckling, ny teknik och god kundservice. Ett jobb med spännande utmaningar och ett tätt samarbete inom hela företaget.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Ekonomichef Lars Hörbo på telefon 0414-285 51 eller VD Göran Andersson 0414-285 50.

 Din ansökan ska innehålla ett personligt brev och din meritförteckning. Betyg och referenser kommer vi eventuellt att inhämta senare.

Ansökan ska skickas via e-mail till goran@osterlenskraft.se snarast då vi tillämpar löpande urval.

 

 

Rymmer värmen ut genom fönstret!

Här är några tips som sänker din elförbrukning genom att se över dina fönster. – Täta dragiga fönster och ytterdörrar, det är ett enkelt sätt att förhindra att värme smiter ut. Ibland behöver man också byta ut gamla tätningslister mot nya.

Blev elräkningen större än vanligt?

Här är några tips som sänker din elförbrukning: För villaägaren betyder varje grads högre medeltemperatur cirka fem procent högre kostnad för uppvärmningen Du kan kanske sänka temperaturen någon grad utan att behöva frysa. Ett hus i utsatt läge kan förbruka 15 procent mer energi för uppvärmning än det som ligger skyddat. Tips! Ett plank eller […]

Stäng av apparaterna på riktigt!

Hemelektronik som tv, dator, dvd, cd-spelare och andra apparater, fortsätter att dra ström om du bara stänger av dem med fjärrkontrollen. Boven heter ”stand by-läge”. Hela 30-40 procent av all den energi som en apparat använder under sin livstid kan vara standby-el och totalt sett kan därför upp till 10 % av din hushållsel gå […]

Med en timer sparar du el än du tror!

Det är en mysig tid vi går till mötes och extra trevligt blir det när vi sätter ljus i våra träd och lyser upp våra mörka rum med olika typer av belysningar. Snart är det också dags att tända granen och adventsljusstakarna i fönstren. – Men hur mycket energi drar egentligen min julgransbelysning? – Behöver […]