Felanmälan 0414-28560

Kan man få fakturan digitalt?

Ja men visst går det bra! Vi är mer än glada att hjälpa dig med faktura alternativ. Det finns flera alternativ för dig att ta emot din faktura från oss.

Har du redan ett konto hos Kivra? Då får du dina fakturor dit per automatik om du inte valt bort det sen tidigare. Detta är ett smidigt sätt att hantera din fakturor digitalt och bidrar till att spara på pappersförbrukningen.

Vill du ha e-faktura via din bank? Då anmäler du detta genom din bank. När du anmält dig kommer fakturan automatiskt att skickas till din internetbank, där kan du enkelt se och betala den. Detta sparar inte bara papper utan minimera också risken för förseningar i posthanteringen.

Du kan även få din faktura direkt till din mail, detta anmäler du lätta via länken nedan eller genom att kontakta oss.

Utöver dessa digitala alternativ kan vi även erbjuda autogiro. Med autogiro dras fakturabeloppet automatiskt från ditt bankkonto på förfallodagen. Samtidigt kommer fakturan finnas tillgänglig för dig att granska och du har full koll på vilket belopp som kommer att dras från ditt konto.

Autogiro anmäler du antingen till oss direkt via länken nedan eller via din bank. Det är ett bekvämt sätt att se till så att dina betalningar alltid utförs i tid utan att du behöver oroa dig för att glömma eller försumma dem.

Formuläret för att välja de digitala alternativet som passar just dig bäst hittar du här.

Genom att välja ett digitalt alternativ bidrar du till att minska pappers användningen och därmed hjälper till att bevara miljön. Dessutom erbjuder våra digitala alternativ en smidigare och mer effektiv fakturahantering för både dig och oss.


Har du några frågor eller behöver hjälp, tveka då inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

Österlens Kraft AB

Senaste nytt från Österlens Kraft

Gör som 1 100 av våra kunder! Ladda ner vår app!

Vi förbereder!

Mina Sidor

Kvartals fakturor försvinner som alternativ

Håll dig informerad! Avbrotts information via SMS eller E-post

Vad har vi för miljökrav på vår fjärrvärmeanläggning?

© 2024. Österlens Kraft AB