Felanmälan 0414-28560
Kontakta Ida Widerberg

“Föreningslivet skapar det liv som gör att människor trivs och vill bo på Österlen.”

Ida Widerberg är det som brukar kallas spindeln i nätet på Österlens Kraft, men hennes formella funktion är ”Sälj och marknadsansvarig”.  Hon är med på ett eller annat hörn i det mesta som görs på företaget och det är så hon vill ha det.

— Jag vill lära mig nya saker hela tiden. Vare sig det handlar om Fjärrvärme eller om IT-system för kundtjänst eller hur elmarknaden fungerar.

Ida kom till företaget 2018 och då var hon även medarbetare på kundtjänst. Något som var ytterst lärorikt.
– Då får du ju prata med kunderna direkt och hör vad det är de undrar över. Dessutom lär du dig vad företaget kan bli bättre på.

Ida jobbar fortfarande med kundtjänstfrågor i viss mån, eftersom det är hon som svarar på frågor och kommentarer i sociala medier.
— Det var enormt mycket i samband med elkrisen förra året. Vi kunde ju inte påverka priserna, men jag märkte hur viktigt det var för folk bara att få prata eller skriva med någon.

Just att kunna få kontakt med en ”riktig människa” som bor och lever i samma bygd som kunderna är en av de allra viktigaste sakerna med Österlens Kraft menar Ida.
— Vi är bygdens bolag för bygdens folk och vi ägs av en förening. Vi är inte kommunala som en del tror.

Österlens Kraft är unika på så sätt att en stor del av överskottet delas ut som sponsring till Österlens föreningsliv. För många föreningar är stödet från Österlens Kraft det största man får – större än det som kommer från kommunen. Att arbeta så nära föreningslivet tilltalar Ida som har en bakgrund både som tävlingssimmare, fotbollsspelare och boxningstränare.

— Föreningslivet är så enormt viktigt i en landsbygdskommun. Det skapar det liv som gör att människor trivs och vill bo här.  Vi säger att ”Vi ger kraft till Österlen” genom att stötta föreningslivet. På så sätt ser vi ju till att vi även i framtiden har kunder.

Österlens Kraft AB

Senaste nytt från Österlens Kraft

Gör som 1 100 av våra kunder! Ladda ner vår app!

Vi förbereder!

Mina Sidor

Kvartals fakturor försvinner som alternativ

Håll dig informerad! Avbrotts information via SMS eller E-post

Vad har vi för miljökrav på vår fjärrvärmeanläggning?

© 2024. Österlens Kraft AB