Felanmälan 0414-28560
Bygg-el, tillfällig el i Kiviks hamn

Servicetjänster

Vi kan hjälpa dig med mer än du tror...

Du vet säkert att vi äger och driver elnätet i flera orter på Österlen. Det gör att vår personal verkligen kan det här med gränslandet mellan elnät och fastighet. Och de hjälper dig gärna med ett antal olika tjänster

Här är några exempel.

Ändra säkringsstorlek

Har du skaffat elbil eller byggt ut? Då kan du behöva öka storleken på dina huvudsäkringar. Eller om du har bytt till mer effektiv uppvärmning så kanske du kan sänka dina fasta kostnader genom att gå ner i säkringsstorlek?

Kabelvisning av egna kablar

När man ska gräva är det viktigt att veta var alla kablar finns. Och kabelvisningstjänsterna visar var olika ingående kablar går till din fastighet. Men – hur är det med det som finns inom själva fastigheten? Kablarna till garaget, stallet eller trädgårdbelysningen? Och nätverkskabeln till gästhuset? Var går de egentligen?  Vi kommer ut och märker upp alla kablar oavsett vems de är och oavsett vilket elnät du tillhör.

Tillfällig elanslutning

Ibland kan man behöva el under tillfälliga perioder. Det gäller ofta byggen men kan även handla om tillfälliga verksamheter som kanske en food truck, en konsert, ett sommarcafé.

Om du har din fastighet i vårt nät kan vi komma ut och sätta upp ett tillfälligt elskåp (25A-160A) och ansluter det till närmaste transformatorstation, kabelskåp eller ledningsstolpe. Så länge fastigheten är i vårt nät kan vi ta hand om allt. Du behöver bara säga vad du behöver.

Markmätarskåp vid nybygge – så slipper du tillfällig bygg-el

Om du bygger nytt i vårt nät kan vi hjälpa dig att minska både kostnader och jobb. Redan när du ska börja bygga kan vi sätta upp ett markmätarskåp på rätt plats direkt där byggarna kan koppla in sig från dag ett. Och alla kabelrör kan dras rätt från början. Även om du bara kommer att behöva 16 eller 20 A så kan vi säkra upp till 25 A under byggtiden. När det sedan är dags att koppla in fastigheten på nätet permanent är allt redan på plats och allt pappersarbete är klart.

Byte av mätarskåp

När gamla mätarskåp ska bytas eller flyttas kan vi göra jobbet hela vägen om du bor i vårt nät. Vill du byta från fasadskåp till markmätarskåp eller tvärtom. Eller från mätare inomhus till att ha den utomhus. Vi tar hand om hela resan. Du behöver bara ringa ett samtal så kommer vi ut och löser allt.

Vid intresse av våra servicetjänster kontakta:

Niklas Nilsson
niklas.n@osterlenskraft.se
0414-28568

Österlens Kraft AB

Senaste nytt från Österlens Kraft

Österlens Kraft sponsrar FF Österlen!

Kan man få fakturan digitalt?

Österlens Kraft sponsrar 73 lokala föreningar 2024!

Ska du sätta staket eller gräva på din tomt?

Behöver du bygg-el eller tillfällig el?

Renoveringsdrömmar

© 2024. Österlens Kraft AB