Felanmälan 0414-28560
Bygg-el, tillfällig el i Kivik

Servicetjänster

Vi kan hjälpa dig med mer än du tror...

Du vet säkert att vi äger och driver elnätet i flera orter på Österlen. Det gör att vår personal verkligen kan det här med gränslandet mellan elnät och fastighet. Och de hjälper dig gärna med ett antal olika tjänster

240418 0302 Österlenskraft
Vi kan hjälpa dig.

Här är några exempel:

Ändra säkringsstorlek

Har du skaffat elbil eller byggt ut? Då kan du behöva öka storleken på dina huvudsäkringar. Eller om du har bytt till mer effektiv uppvärmning så kanske du kan sänka dina fasta kostnader genom att gå ner i säkringsstorlek?

240418 0251 Österlenskraft
Öka storleken på dina huvudsäkringar.

Kabelvisning av egna kablar

När man ska gräva är det viktigt att veta var alla kablar finns. Och kabelvisningstjänsterna visar var olika ingående kablar går till din fastighet. Men – hur är det med det som finns inom själva fastigheten? Kablarna till garaget, stallet eller trädgårdbelysningen? Och nätverkskabeln till gästhuset? Var går de egentligen? 

240418 0036 Österlenskraft

Vi kommer ut och märker upp alla kablar oavsett vems de är och oavsett vilket elnät du tillhör. 

Om oturen är framme och du plötsligt ändå grävt av en kabel så är det ingen fara. Ring oss så kommer vi och skarvar ihop den. 

240418 0347 Österlenskraft

Tillfällig elanslutning

Ibland kan man behöva el under tillfälliga perioder. Det gäller ofta byggen men kan även handla om tillfälliga verksamheter som kanske en food truck, en konsert, ett sommarcafé.

Om du har din fastighet i vårt nät kan vi komma ut och sätta upp ett tillfälligt elskåp (25A-160A) och ansluter det till närmaste transformatorstation, kabelskåp eller ledningsstolpe. Så länge fastigheten är i vårt nät kan vi ta hand om allt. Du behöver bara säga vad du behöver.

Markmätarskåp vid nybygge – så slipper du tillfällig bygg-el

Om du bygger nytt i vårt nät kan vi hjälpa dig att minska både kostnader och jobb. Redan när du ska börja bygga kan vi sätta upp ett markmätarskåp på rätt plats direkt där byggarna kan koppla in sig från dag ett. Och alla kabelrör kan dras rätt från början. Även om du bara kommer att behöva 16 eller 20 A så kan vi säkra upp till 25 A under byggtiden. När det sedan är dags att koppla in fastigheten på nätet permanent är allt redan på plats och allt pappersarbete är klart.

240418 0202 Österlenskraft

Byte av mätarskåp

När gamla mätarskåp ska bytas eller flyttas kan vi göra jobbet hela vägen om du bor i vårt nät. Vill du byta från fasadskåp till markmätarskåp eller tvärtom. Eller från mätare inomhus till att ha den utomhus. Vi tar hand om hela resan. Du behöver bara ringa ett samtal så kommer vi ut och löser allt.

installera laddbox från zaptec

Installera laddbox

En bra laddbox är ett måste om man kör elbil eller laddhybrid. Vi installerar Zaptecs kompakta och snygga laddboxar på upp till 22 kW. Tillverkade i Europa och med smarta lösningar. Vi kan ditt elskåp utan och innan och våra elektriker vet exakt vad som är bästa lösningen för just dig. Alla behov är olika. Hör av dig så kommer vi förbi och tittar och ger en offert.

Vid intresse av våra servicetjänster kontakta:

info@osterlenskraft.se
0414-28560

Österlens Kraft AB

Senaste nytt från Österlens Kraft

Installera laddbox

Energitips i vår app

Behöver du hjälp med felsökning av ditt bredband eller kabel-tv?

Håll dig informerad! Avbrotts information via SMS eller E-post

Har du fjärrvärme och grönt vatten i kranen?

© 2024. Österlens Kraft AB