Felanmälan 0414-28560

Nya röster i kundtjänst

Vi förstärker vår kundtjänst med två nya röster. Låt oss presentera Kersti (till vänster i bild) och Gerd (till höger i bild).

En del av er kanske redan har hunnit prata med dem när ni kontaktat oss och vi är glada att just de ville komma till oss.

Snabbt om Kersti Parkhagen:
Kersti bor med man och två barn på en avstyckad gård mitt ute i ingenstans som hon själv uttrycker det och kommer tidigare från arbetet som apotekschef på Apotek Hjärtat i Tomelilla.
Vi frågade Kersti vad hon tycker om första tiden hos oss:
– Det har varit spännande, det är mycket att lära sig så man lär sig mycket nytt varje dag. Sen har vi ju flyttat sen vi började så nu sitter vi alla tillsammans i en byggnad och det har ju underlättat för oss för nu är det så lätt att gå och fråga om det är något man undrar över. Jag gillar att jobba med människor och här på Österlens Kraft så har vi väldigt trevliga kunder så det har varit lätt att komma in i den kontakten med dem.

Snabbt om Gerd Persson:

Gerd bor i Skillinge sedan 2006 men kommer ursprungligen från Malmö. I Skillinge bor hon med sin man och hund.
Gerd har tidigare jobbat inom en rad olika branscher, senast kommer hon från försäljning av bl.a. desinfektionsmedel till återförsäljare.
Vi frågade även Gerd vad hon tycker om första tiden hos oss:
– Det har varit en väldigt positiv start och vi har fått en bra introduktion. Elbranschen är väldigt komplex och ny för mig så det fortfarande mycket att lära men det är utmanande och roligt. Det känns tryggt att jag och Kersti började samtidigt så att vi tillsammans kan gå igenom det vi lär oss. Jag tycker det är kul att ha kontakt med kunderna och precis som Kersti säger så är de supertrevliga här.

Österlens Kraft AB

Senaste nytt från Österlens Kraft

Du har väl inte missat att den nya säsongen av högspänning är igång?!

Växeln stängd under 30 minuter i morgon tisdag 16 april

Vi flyttar vår elnäts station

Kan man få fakturan digitalt?

I morgon tisdag 9 april har kundtjänst stängt för utbildning under eftermiddagen

Vi bygger om fastigheter!

© 2024. Österlens Kraft AB