Felanmälan 0414-28560

Driftsinformation via SMS eller e-post

Med vår SMS-tjänst får du information om driftstörningar på elnätet, om det är problem på fibernätet eller fjärrvärmenätet hos oss. Tjänsten är gratis och gäller såväl planerade som oplanerade avbrott.
Vi kommer aldrig att skicka reklam i dessa sms/mail.
Även du som har skyddat nummer, oregistrerat kontantkort eller som äger fritidshus i kommunen, kan ta del av tjänsten. Detta gör du genom att anmäla dig i modulen nedan.

OBS på registreringssidan finns det möjlighet att registrera adresser i hela Sverige men vi kan endast informera om avbrott på adresser i vårt nätområde.

Privatkunder får automatisk tjänsten till de nummer som är registrerade på adressen som är i vårt nätområde. Avanmälning och registrering av nya enheter gör du lättast längre ner på denna sida. Företagskunder registrerar de mobilnummer eller e-post man önskar få informationen till.

Vi har anlitat en leverantör av mobilnummer på en given adress vid en given tidpunkt. Det heter SMS-Direkt och kan vid avbrott använda mobilnummer från operatör till samhällsinformation.

När du är inloggad vid registreringslänken nedan kan du se vilka adresser din mobil är registrerad på. Du kan lägga till dem du önskar.

Om du använder företagsabonnemang som privatperson så måste du registrera dig först på länken nedan. Det kan även ske avbrott som vi inte fått kännedom om och i så fall måste det först felanmälas av er kunder. Först när vi registrerat felet så skickar vi ut ett SMS till berörda. Har du inte mottagit ett SMS och det är avbrott i ditt kvarter ring då oss.

Vi kan inte skilja på privatabonnemang och privatabonnemang så om du inte önskar att dina barn vars abonnemang är kopplade till den adress ni bor på, ska ha SMS så gå in och avregistrera dem här nedan.

Österlens Kraft AB

Senaste nytt från Österlens Kraft

Varför byter man elnäts stationer?

Kan man få fakturan digitalt?

Vi håller stängt 6 och 7 juni

Gör som 1 100 av våra kunder! Ladda ner vår app!

Vi förbereder!

Mina Sidor

© 2024. Österlens Kraft AB