Felanmälan 0414-28560

KÖP EL AV OSS

El från Österlens Kraft

Österlens Kraft levererar el till hela Sverige. Var du än bor i vårt avlånga land kan du bli elhandels kund hos oss. Då får du lite av ljuset och kraften från Österlen med dig hem. Vi är medlemsägda och ett kundnära företag med kontor i Simrishamn. Dessutom går vårt överskott till föreningar på Österlen.
Vi säljer el som alla andra till ungefär samma pris. Skillnaden är att vi bry oss om Österlen lika mycket som du gör samt att vi ger dig personlig service av kunnig personal, utan långa telefonköer.

Elhandel Österlens kraft

Våra produkter

Du kan välja mellan fast och rörligt avtal. Alla våra avtal är fossilfria, det vill säga från elen kommer från kärnkraft, sol, vind, vatten och biobränsle. Mot tillägg köper vi enbart förnyelsebar el till dig.
Här kan du se våra aktuella priser:

Fast pris

Detta är inget vi erbjuder för tillfälligt.

Rörligt månadspris

Om fast pris motsvarar ett bundet lån i bank så motsvarar Rörligt månadspris givetvis en rörlig ränta som har en koppling till en marknadsränta med visst påslag. Elpriset har motsvarande koppling till marknadspriset på den nordiska elbörsen.
Vårt Rörligt månadspris baseras på medelspotpriset på den nordiska elbörsen Nord Pools elpris för aktuellt elområde, vägt med förburkningen i akutellt elområde, avgifter till den nordiska elbörsen, Svenska kraftnät, avgifter för elcertifikat, mäklararvode, samt vårt påslag och fast avgift. Avtalet är giltigt tillsvidare och har en månads uppsägningstid.

Rörligt timpris

Rörligt timpris innebär att du betalar det priset som är på elbörsen Nord Pool den timmen du använder strömmen.
Vårt Rörligt timpris består av det timvisa spotpriset på den nordiska elbörsen Nord Pool (priset redovisas i normaltid) för aktuellt elområde, avgifter för elcertifikat, mäklararvode, avgifter till Svenska kraftnät samt vårt påslag och fast avgift. Avtalet är giltigt tillsvidare och har en månads uppsägningstid.

Fast avgift

På avtalet finner du den fasta avgift vi tar ut för den produkt du valt. Den fasta avgiften är 30 kr i månaden.

Miljö-el

Som tillägg till alla våra produkter ovan kan du välja el från förnyelsebara källor. Vi kan erbjuda ursprungsgaranti från vattenkraft mot ett tillägg.

Österlens Kraft AB

Senaste nytt från Österlens Kraft

Du har väl inte missat att den nya säsongen av högspänning är igång?!

Växeln stängd under 30 minuter i morgon tisdag 16 april

Vi flyttar vår elnäts station

Kan man få fakturan digitalt?

I morgon tisdag 9 april har kundtjänst stängt för utbildning under eftermiddagen

Vi bygger om fastigheter!

© 2024. Österlens Kraft AB